Tordenvær stoppet Sarpsborg-kamp

DRITTVÆR: Eliteseriekampen mellom Sarpsborg og Haugesund utsatt på grunn av kraftig uvær. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Et voldsomt tordenvær førte til at søndagens seriekamp mellom Sarpsborg og Haugesund måtte stoppes i det 80. minutt.

Dommer Brage Sandmoen tok ingen sjanser da himmelen bød på et kraftig lysshow rundt Sarpsborg stadion. I tillegg begynte det å bøtte ned med store regnbyger.

Haugesund ledet 2-0 da kampen ble stoppet etter 80 minutter. Tor Arne Andreassen (39. minutt) og Christian Gytkjær (50.) gjorde målene for gjestene.

Sandmoen har uttalt til C More at man håper å fullføre kampen i løpet av kvelden.

Lyn i Bærum

Med fire minutter igjen av kampen lyste hele Bærum opp av et kraftig lyn. Lysglimtet og lyden av rullende torden fikk flere av spillerne og trenerne til å hoppe i været - bokstavelig talt.

Dommer Tom Harald Hagen trengte ikke betekningstid, og sendte spillere og trenere i garderoben.

Etter fem minutters hvile for spillere og værguder startet kampen opp igjen. Stabæk holdt unna for Rosenborgs sluttspurt og tok en sterk hjemmeseier i pøsregnet.