Stefan Johansen klar for Celtic

KLAR: Stefan Johansen knytter pannebåndet før treningen den andre dagen i Abu Dhabi der det norske herrelandslaget i fotball i år har lagt opp til vintersamling for trening og å spille privatlandskamper mot Moldova og Polen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KLAR: Stefan Johansen knytter pannebåndet før treningen den andre dagen i Abu Dhabi der det norske herrelandslaget i fotball i år har lagt opp til vintersamling for trening og å spille privatlandskamper mot Moldova og Polen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Berit Roald

Stefan Johansen skal spille for den skotske storklubben Celtic fram til 2017. A-landslagsspilleren skrev under for Glasgow-laget onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi var nødt til å selge Stefan. Forlengelse av kontrakten var ikke aktuelt, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende.

Godset får 17 millioner kroner for 23-åringen, som tirsdag besto legesjekken i Celtic.

Johansen skal spille for Celtic i 3,5 år. Han blir presentert på en pressekonferanse senere onsdag.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren forlot mandag landslagets samling i Abu Dhabi for å gå i sluttforhandlinger for Celtic.

Johansen blir fjerde nordmann som spiller for de grønne og hvite. Tidligere har Harald Brattbakk, Vidar Riseth og Thomas Rogne spilt for laget som spiller sin hjemmekamper på Celtic Park.

– Vi har hele tiden vært opptatt av å legge til rette for Stefan. Mange klubber har sett Stefan, og mange har vurdert ham. Men reelt sett var det ikke andre på banen enn Celtic. Det var dit han ville. Derfor er dette en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Flo.

Celtic er skotsk serieleder og er ifølge egne sider svært fornøyd med å hente nordmannen.

Personvernpolicy