Netflix når viktig milepæl

Illustrasjonsfoto: Elise Amendola / AP / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Elise Amendola / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

I løpet av denne uken vil videostrømmetjenesten Netflix etter alt å dømme runde 100 millioner abonnenter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selskapet avslørte de nye abonnementstallene under framleggelsen av sine kvartalsresultater mandag. I løpet av årets tre første måneder fikk strømmetjenesten 5 millioner nye abonnenter og hadde 98,7 millioner kunder i 190 land ved utgangen av mars.

–Det som virkelig har gjort dette mulig for Netflix er eksplosjonen i smarttelefoner og nettbrett det siste tiåret, som har gjort det mulig for folk å se video hvor som helst. Men Netflix har helt klart hatt en visjon også før disse enhetene ble så tilgjengelige overalt, sier analytiker Michael Pachter i Wedbush Securities.