TV-stjerne i kamp for homofile

TV-stjerne i kamp for homofile
TV-stjerne i kamp for homofile

Grey’s Anatomy-stjerne gjør helomvending etter homo-skandale.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
TV2.no

Skuespiller Isaiah Washington kan etter hvert skrive en lærebok i PR-strategien «å legge seg flat». Washington kom for noen måneder siden i trøbbel etter å ha kalt sin homofile medspiller T.R. Knight (33) for «soper». Skandalen førte til at T.R. Knight stod fram med sin seksuelle legning.

Washington, som først nektet for at han hadde brukt ordet «faggot», krøp kjapt til korset og beklaget oppførselen sin.

- Jeg vil si unnskyld til både T.R., mine kolleger, TV-seerne og særlig alle lesbiske og homofile for at jeg brukte det ordet. Jeg kan verken forklare eller forsvare det jeg gjorde. Jeg kan heller ikke fornekte at jeg trenger å gjøre en god del selvransakelse, sa Washington til ABC News i januar.

I går kom meldingen om at den profilerte stjernen skal opptre i en opplysningsfilm på vegne av de amerikanske organisasjonen Gay & Lesbian Alliance Against Defamation og Gay, Lesbian & Straight Education Network.


- Så langt har vi planlagt minst to versjoner av filmen, sier skuespillerens talsmann Howard Bragman i et intervju med The Associated Press.

Bragman forteller videre at Washington planlegger å fortsette i Grey’s Anatomy. Dermed avfeier han rykter om at homo-skandalen skal ha kostet skuespilleren rollen som «Doctor Bruke». Det kan med andre ord se ut til at Washingtons kontinuerlige kamel-svelging gir resultater.

Grey's Anatomy er tilbake på norske TV-skjermer tidlig høst 2007.

Personvernpolicy