Ønsker ikke omkamp om Madonnas adoptivbarn

Artikkelen fortsetter under annonsen

67 organisasjoner har gått sammen for å sette en stopper for Madonnas forsøk på å adoptere 13 måneder gamle David Banda fra Malawi. Nå ber Davids far dem om å gi seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blantyre (NTB-AFP): - Jeg ber dem om å stoppe, fordi jeg vil ikke at Madonna skal bli så irritert at hun sender David tilbake, sier den 32 år gamle barnefaren Yohane Banda til nyhetsbyrået AFP.

Madonna (48) har allerede fått en foreløpig tillatelse til å adoptere gutten, men 67 menneskerettighetsorganisasjoner har gått sammen for å anke avgjørelsen. Behandlingen av ankesaken starter i Malawis høyesterett fredag.

- Organisasjonene har vært på meg hver eneste dag for å få meg til å støtte ankesaken. Jeg frykter at Madonna kan komme til å sende David tilbake dersom anken lykkes, og jeg har ingen mulighet til å forsørge ham, sier Yohane Banda.

- Saken bør avvises for mitt barns framtid og helses skyld. Madonna forsøker å hjelpe David ut av fattigdom og fare for sykdom og død - og nå prøver disse folkene å ødelegge alt, sier Yohane Banda.

(©NTB)