Meny

Du kan bli medlem av Pussycat Dolls

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom du kommer vinnende fra en audition i form av flere programmer på kanalen CW, kan du bli det sjuende medlemmet i gruppa The Pussycat Dolls.

Programserien skal gå over åtte episoder, og den unge jenta som er mest egnet til å være med i den utfordrende sang- og dansegruppa, kan bli popstjerne.

Serien skal ifølge danske Ekstra Bladet, som siterer Reuters, fungere som en klassisk realityserie. Det vil trolig si ulike utfordringer, der en etter en ryker ut, og den heldige vinneren kan følge Ashley Roberts, Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar, Jessica Sutta og forsanger Nicole Scherzinger opp på scenen.

- Skåret inn til beinet handler ikke dette showet bare om å finne en ny Pussycat Doll. Det handler om kvinnelig selvtillit, selvutfoldelse og personlig utvikling, sier Dawn Ostroff, CWs underholdningssjef.

Om norske jenter har mulighet til å melde seg på, og vrikke seg til en karriere, gjenstår å se. (©NTB)

Klarer du å danse og synge og se bra ut på samme tid er sjansen større for at du kan vinne konkurransen om å bli den neste Pussycat Doll-en. (Foto: AP)Klarer du å danse og synge og se bra ut på samme tid er sjansen større for at du kan vinne konkurransen om å bli den neste Pussycat Doll-en. (Foto: AP)


Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus