Meny

Lesernes sommerbilder

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se glimt av sommer over det ganske land. Her er dagens sommernorge.

Følelsen av sommer kan være så mangt, en regnbue, et cruiseskip, en fjelltur eller fiskelykke.

Takk for alle fantastiske sommerbilder, vi vil daglig presentere et utvalg.Vi ønsker et glimt av ditt sommernorge, enten det er av sommerlig idyll eller noe av idyllens kontraster. Send ditt sommerbilde til sommernorge@startsiden.no

Bildet må maksimum være på 0,5 megabyte og minimum 500 pixler. Du kan også sende mms. I tillegg vil vi gjerne vite hvor bildet er tatt, hvem som er fotograf og hva som er foreviget.

Høytrykk fordrev lavtrykk 18/7 2006, i Bergen og kampen utspiller seg på himmelen. (Foto: Cecilie Steien Tilrem)Høytrykk fordrev lavtrykk 18/7 2006, i Bergen og kampen utspiller seg på himmelen. (Foto: Cecilie Steien Tilrem)

Stolt fisker i Sunndalsøra. (Foto: Odd Sande)Stolt fisker i Sunndalsøra. (Foto: Odd Sande)

Sommerminne fra Norge. Frode bor nå i Canada, men var på besøk i gamlelandet i sommer. (Foto: Frode Kjelsaas)Sommerminne fra Norge. Frode bor nå i Canada, men var på besøk i gamlelandet i sommer. (Foto: Frode Kjelsaas)

Trampolinehopping på Strandefjorden ved Leira i Valdres. Det er Ida, Knut Olav, Marie og Elin som hopper. Kanskje blir det salto neste gang? (Foto: Liv Barbro Veimodet)Trampolinehopping på Strandefjorden ved Leira i Valdres. Det er Ida, Knut Olav, Marie og Elin som hopper. Kanskje blir det salto neste gang? (Foto: Liv Barbro Veimodet)

Fra fisketur ved Måløy 4. Juli. (Foto: Jan Ove)Fra fisketur ved Måløy 4. Juli. (Foto: Jan Ove)

Bildet er tatt på en todagers tur ned Aurlandsdalen. (Foto: Marie Bergem-Ohr)Bildet er tatt på en todagers tur ned Aurlandsdalen. (Foto: Marie Bergem-Ohr)

Bilde av cruiseskip på vei inn Lysefjorden i Forsand kommune, Rogaland. (Foto: Mette Fossan)Bilde av cruiseskip på vei inn Lysefjorden i Forsand kommune, Rogaland. (Foto: Mette Fossan)

Idyll fra Brønnøysund. (Foto: Hilda Hol Ellingsen)Idyll fra Brønnøysund. (Foto: Hilda Hol Ellingsen)Se flere sommerbilder:


Snapshot Sommernorge

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus