Pamela og Kid gifter seg

Den canadiske skuespilleren og modellen Pamela Anderson (39) skal gifte seg igjen. Den utkårede er artisten Kid Rock (35), som hun har hatt følge med tidligere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pamela Anderson og Kid Rock skal gifte seg. Foto: APPamela Anderson og Kid Rock skal gifte seg. Foto: AP

- Jeg skal endelig gifte meg på ny, skrev hun på sin hjemmeside tirsdag 18. juli ved siden av bildet av en stor bukett med røde og hvite roser.

Hun beskriver forholdet og begivenheten som «en virvelvind ... spontant, men godt gjennomtenkt.» Og hun fortsetter slik:

- Det føles som om jeg endelig er fri. Jeg er forelsket. Jeg er lykkelig ... jeg ser lyset. Det høres dramatisk ut, men det er sant. Jeg vet at noen kvinner kan forstå det. Barna mine blir eldre. De kjenner sannheten og de er sterke, kloke barn. De elsker pappaen sin. De elsker sin nye stefar som de har kjent i årevis. Tiden vil gå sin gang. Sår vil gro. Noen mennesker blir aldri voksne. Handling taler mer enn ord.

Paret skal gifte seg på en yacht nær Saint Tropez på den franske rivieraen, ifølge det amerikanske magasinet People som siterer en nær venn av den tidligere Playboy-modellen.

Den ivrige dyreverneren som en gang var med på å gjøre «Baywatch» til en særdeles populær TV-serie, ble skilt fra Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee i 1998. De har sønnene Brandon Thomas Lee (10) og Dylan Jagger Lee (8).

(©NTB)

Personvernpolicy