Brad og Angelina selger babybilder

Det nærmer seg nedkomsten for Angelina Jolie og Brad Pitts baby, og paret har allerede lovet vekk de første bildene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De blir ofte kalt verdens vakreste par, og verdenspressen venter spent på resultatet av foreningen. De første bildene er solgt til et ikke-navngitt, amerikansk magasin. Foto: APDe blir ofte kalt verdens vakreste par, og verdenspressen venter spent på resultatet av foreningen. De første bildene er solgt til et ikke-navngitt, amerikansk magasin. Foto: AP

Et av verdens mest berømte par, Angelina Jolie og Brad Pitt, holder seg for tiden i Namibia. Der venter de spent på at det nye familiemedlemmet skal komme til verden, og verdenspressen venter like spent. Paret selv har bestemt seg for å la oss få titte på den ferske verdensborgeren.

- De har gjort en 2,6-millioner-avtale med et blad, og pengene skal gå til veldedighetsorganisasjonen UNICEF, sier en kilde til Daily Mirror.

- Angelina er svært privat av seg, men de tenkte at et barns fødsel kan hjelpe andre barn.

Brads bror Doug har tilbakevist ryktene om at familien følte seg snytt da den berømte familien flyttet til Afrika. Han sier ifølge Ananova:

- Når barnet kommer vil vi stille opp for dem på alle måter vi kan. Vi håper de får nyte tiden som nybakte foreldre, og at de vet at vi tenker på dem.

Broren røpet også at Brad ikke er glad for morens fortsatte vennskap med Jennifer Aniston. Han sa:

- Han mener mamma må gå videre og kutte forbindelsen. Men mamma er i en vanskelig posisjon, hun er veldig glad i Jennifer. (©NTB)


Personvernpolicy