- Stopp nå, Britney

Jessica Simpson anbefaler Britney å skru av kameraene på privaten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: jessicasimpson.com)(Foto: jessicasimpson.com)

Sanger og skuespiller Jessica Simpson har oppfordret Britney Spears og ektemann Kevin Federline til å avslutte realityshowet Britney&Kevin: Chaotic etter første sesong, før det ødelegger livene deres.

Simpson har avslørt at hun og ektemannen ikke kunne løsrive seg fra kontrakten på sitt show Newlyweds: Nick and Jessica og at hun angrer på at hun har mistet to år av sitt liv.

- Gjør kun én sesong og forsikre deg om at kontrakten er god. Vi trodde vi kun skulle gjøre en seks-episoders dokumentar men endte opp med to år, sier Jessica i følge UK-Flava.

Showet om Simpson og ektemannen startet i 2003 på MTV. Simpson var berømt i USA før TV-programmet, men det var reality-serien som hjalp henne til å få stjernestatus.

I løpet av de tre sesongene programmet var på TV ble Simpson ofte framstilt som den stereotype, dumme blondinen. Mange mener at det var dumheten hennes som gjorde programmet så populært.

Flere berømte familier har de siste årene latt TV-kameraene følge dem døgnet rundt for å øke sin stjernestatus. Osbourne-familien , Carmen Electra og sjokkerende Bobby Brown og Whitney Houston er bare noen av kjendisene som har laget realityshow av privatlivet sitt.

Personvernpolicy