Mann siktet for drapsforsøk i Larvik

En 47 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på en 46 år gammel kvinne i Larvik. Han erkjenner de faktisk forhold, men har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meldingen om saken kom natt til onsdag. Kvinnen er innlagt på sykehus, der hun blir behandlet for omfattende hodeskader, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

Ifølge politiet kjente de to hverandre, men motivet for handlingen er foreløpig ikke klart.

Meldinger om bråk

Politiet rykket ut til stedet etter meldinger fra naboer om bråk i en leilighet på Tagtvedt, ifølge politioverbetjent Knut Vidar Vittersø ved Larvik politistasjon.

– Begge er kjent av politiet fra tidligere, men det dreier seg ikke om et narkotikamiljø, sier Vittersø til NTB.

Politiet vil be om varetektsfengsling av 47-åringen, som er siktet for forsøk på forsettlig drap. Det pågikk onsdag formiddag åstedsundersøkelser i leiligheten, som ligger i et boligområde nordøst for Larvik sentrum.

Erkjenner faktiske forhold

Den siktede ble avhørt onsdag.

– Han erkjenner de faktiske forhold, men har ikke tatt stilling til straffskyld ennå. Jeg har ikke fått presentert noen siktelse ennå, sier forsvareren hans, advokat Truls Eirik Waale, til NTB.

Ifølge Østlands-Posten behandles den skadde kvinnen ved Ullevål sykehus i Oslo.

Den siktede framstilles for varetektsfengsling fredag, melder NRK. Han har ifølge forsvareren uttrykt at han kommer til å samtykke til varetekt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus