Mann tiltalt for bombetrussel i kommentarfelt

<p>En natt i november leste 44-åringen en artikkel om et nytt asylmottak på Ågotnes utenfor Bergen, og skrev «Dette er en bombetrussel mot Ågotnes CCB. Disse flyktningene blir bombet til helvete. Innen to timer» i kommentarfeltet. Nå er han tiltalt for trusselen. Illustrasjonsfoto: Frank May (NTB scanpix)</p>
En natt i november leste 44-åringen en artikkel om et nytt asylmottak på Ågotnes utenfor Bergen, og skrev «Dette er en bombetrussel mot Ågotnes CCB. Disse flyktningene blir bombet til helvete. Innen to timer» i kommentarfeltet. Nå er han tiltalt for trusselen. Illustrasjonsfoto: Frank May (NTB scanpix)

En 44 år gammel bergenser er tiltalt for grove trusler etter å ha publisert en bombetrussel mot et asylmottak i kommentarfeltet til Bergens Tidendes nettavis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En natt i november leste 44-åringen en artikkel om et nytt asylmottak på Ågotnes utenfor Bergen, og skrev «Dette er en bombetrussel mot Ågotnes CCB. Disse flyktningene blir bombet til helvete. Innen to timer» i kommentarfeltet, ifølge Nettavisen.

Få timer senere sto politiet på døra. Han ble avhørt, men senere løslatt.

Statsadvokaten har nå tiltalt ham for grove trusler. Ifølge tiltalen var trusselen fremsatt uprovosert og «motivert av fornærmedes hudfarge, nasjonale eller etniske opprinnelse, religion eller livssyn», skriver Bergens Tidende.

Les også: Mann erkjenner å ha fremsatt bombetrussel mot skole

Personvernpolicy