To menn risikerer forvaring for Sola-drapet

To 23-åringer er tiltalt for drapet på Sigbjørn Sveli i desember. Bildet viser avdødes bil som blir hevet opp fra sjøen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
To 23-åringer er tiltalt for drapet på Sigbjørn Sveli i desember. Bildet viser avdødes bil som blir hevet opp fra sjøen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er tatt ut tiltale mot to menn på 23 år etter drapet på Sigbjørn Sveli (44) på Regestranden i Sola i desember. De risikerer forvaring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det melder NRK.

– Nå er det tatt ut tiltale. Det vil bli nedlagt påstand om forvaring. De er tiltalt for drap og grov frihetsberøvelse, sier statsadvokat Arvid Malde til kanalen.

Mennene, som er fra Rogaland, er tidligere dømt for alvorlig voldskriminalitet. De har vært varetektsfengslet siden pågripelsen etter drapet.

44-årige Sigbjørn Sveli ble funnet drept på Regestranden i Sola 9. desember. Han ble kidnappet på Varhaug dagen før og deretter mishandlet gjennom en hel natt. Neste morgen satte 23-åringene fyr på ham på Regestranden, like i nærheten av Stavanger lufthavn.