Sliten Berge uaktuell mot Bulgaria

Belgia-proffen Sander Berge spiller heller ikke tirsdagens nasjonsligakamp i fotball mot Bulgaria. Han sliter med muskelstivhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Berge måtte stå over flere landslagstreninger denne uken og var ikke kampklar da Slovenia ble beseiret med 1-0 på Ullevaal lørdag.

Søndag opplyste Norges Fotballforbund at Berge har reist hjem til Belgia for å fortsette rehabiliteringen der, ettersom han heller ikke blir klar til tirsdagens kamp mot Bulgaria.

– Han har kjent at musklene ikke fungerer, men jeg vet ikke hva det skyldes. Vi har kommunisert med Genk, og de ville gjerne ha ham hjem, så nå overtar Genk ansvaret, sa landslagssjef Lars Lagerbäck på søndagens pressekonferanse og henviste til den belgiske klubben for ytterligere kommentarer om skaden.

Berge har spilt mange kamper for klubblaget Genk den siste tiden og merker hardkjøret på kroppen.

– Han følte seg sliten da han kom til samlingen. Som de fleste hadde han restitusjonstrening mandag. Han trente tirsdag, men følte at han ikke orket, helt enkelt. Onsdag måtte han gi seg halvveis i treningen, og han var ikke med torsdag eller fredag, sa Lagerbäck.

– Avgjørelsen om at han ikke kan være med mot Bulgaria ble tatt lørdag kveld. Han kjente at kroppen ikke fungerte slik han ønsker.

Det skal ikke være fare for at problemene Belgia-proffen opplever har sammenheng med skaden som satte ham ut av spill i det meste av forrige sesong.

Frankrike-proffen Ole Selnæs rykket inn på Berges plass på den norske midtbanen lørdag, spilte meget bra og ble matchvinner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært