Thoresen og SKA slo tilbake

Patrick Thoresen og hans SKA St. Petersburg slo CSKA Moskva 2-0 lørdag og utlignet til 1-1 i KHL-semifinalen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Patrick Thoresen var tilbake i SKA St. Petersburgs lag da den russiske ishockeystorheten utlignet til 1-1 i KHL-semifinalen mot CSKA Moskva lørdag.

Thoresen var vraket fra troppen da St. Petersburg-klubben tapte 4-5 etter forlengning i det første semifinalemøtet torsdag, men lørdag bidro han til en viktig 2-0-seier på hjemmebane.

Dermed står det 1-1 i best av sju kamper i oppgjøret mellom grunnseriens to beste lag.

Thoresen noterte seg ikke for noen målpoeng lørdag, men fikk se at Nikita Gusev sendte SKA i ledelsen etter 40 sekunders spill i midtperioden. Drøyt midtveis i samme periode doblet finske Jarno Koskiranta til 2-0.

Gjestene fra Moskva klarte aldri å snu kampen etter de to scoringene.

Patrick Thoresen var på isen i 13.11 minutter lørdag. Han ble bokført med en utvisning for roughing.

Neste kamp spilles i Moskva mandag.

I den andre semifinalen mellom Bars Kazan og Traktor Tsjeljabinsk leder Bars 1-0 før 2. kamp søndag.