Arnold Schwarzenegger etter hjerteoperasjon: «I'm back»

Tilstanden er stabil etter operasjonen, opplyser Arnold Schwarzeneggers talsmann. Foto: AP / NTB scanpix
Tilstanden er stabil etter operasjonen, opplyser Arnold Schwarzeneggers talsmann. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hollywood-stjerne og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger har gjennomgått ny hjerteoperasjon. «I'm back», var hans første ord etter operasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hans første ord var faktisk «I'm back», så han er i godt humør, opplyser Schwarzeneggers talsmann Daniel Ketchell.

70 år gamle Schwarzenegger ble fredag innlagt på sykehus i Los Angeles for å bytte ut en pulmonalklaff som opprinnelig ble byttet ut i 1997 som følge av en medfødt hjertefeil.

– Utskiftingen i 1997 var aldri ment å være permanent, og den varte lenger enn antatt, så han valgte i går å bytte den ut, heter det i en uttalelse fra Ketchell.

Talsmannen opplyser at operasjonen var vellykket og at et legeteam sto klart hele tiden, «slik de ofte gjør under sånne omstendigheter».

Uttalelsen bekrefter ikke opplysningene i en artikkel som kjendisnettstedet TMZ publiserte fredag, der det heter at det oppsto komplikasjoner under den planlagte rutineoperasjonen slik at legene måtte akuttoperere på åpent hjerte.

Arnold Schwarzenegger ble født i Østerrike. Han slo gjennom som kroppsbygger og fikk sitt første store filmgjennombrudd da han hadde hovedrollen i «Conan the Barbarian» i 1982. Hans famøse utsagn «I'll be back» stammer fra Terminator-filmene. Schwarzenegger var republikansk guvernør for California fra 2003 til 2011.