Wenger ikke bekymret for egen framtid

Arsenal-manager Arsène Wenger forbereder seg til seriekamp mot Manchester City. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix
Arsenal-manager Arsène Wenger forbereder seg til seriekamp mot Manchester City. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Arsenal-manager Arsène Wenger sier han kun konsentrerer seg om torsdagens seriekamp mot Manchester City. Han tenker ikke på sin egen framtid i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Wenger var lite villig til å snakke om sin egen posisjon da han onsdag snakket med pressen før torsdagens seriekamp hjemme mot Manchester City.

Søndag tapte London-laget 0-3 mot nettopp City i ligacupfinalen. Arsenal spilte en svak kamp, ble rundspilt på Wembley og har spilt langt under pari i store deler av sesongen.

I Premier League ligger Arsenal som nummer fem, 27 poeng bak City og ti poeng bak en topp fire-plassering. Det har ført til at flere har antydet at Wengers tid som sjef i den rødhvite London-klubben bør være over etter sesongslutt, selv om franskmannen da har ett år igjen på kontrakten.

– Min posisjon er min siste bekymring, jeg fokuserer kun på å få laget klart til kampen, sa Wenger.

68-åringen har vært manager i Arsenal siden 1996. Før sesongen skrev han under på en ny toårskontrakt. Han sier han ikke kjenner til noen planer om at han kan være på vei ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Gjør det deg søvnløs om min posisjon er truet eller ikke? Nei. Det som er viktig i fotball skjer under kampen. Alt annet skaper kun overskrifter, men er ikke interessant, sa Wenger, som gjentok at de kun ønsker å konsentrere seg om neste kamp.

– Min jobb er å prestere, så er det opp til andre å evaluere.

Etter flere spørsmål om egen framtid måtte Wenger innrømme at han er overrasket over hvor mange ganger han må svare på det samme spørsmålet.

– Jeg har vært her i 21 år og avslått tilbud fra hele verden for å respektere min kontrakt.