Straffebom og rødt kort ingredienser da Monaco vant toppkampen

Radamel Falcao scoret én gang da Monaco slo Lyon 3-2 i Ligue 1 søndag. Her er han fra en tidligere kamp. Foto: Claude Paris / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Toppoppgjøret mellom Monaco og Lyon søndag bød på både straffespark, marsjordre og fem mål. Til slutt endte det med 3-2 til laget fra fyrstedømmet.

Radamel Falcao og Keita Baldé kom begge i sentrum i resultatet som gjør at Monaco tar seg forbi Lyon på tabellen i Ligue 1. Fjorårets ligamester ligger nå på tredjeplass.

Gjestene fra Lyon fikk en svært god start på kampen. Mariano ga laget ledelsen etter kun tolv minutter.

Bertrand Traoré la på til 2-0 etter 27 minutter, men Keita Baldé skapte spenning i kampen med sin 1-2-scoring i det 31. minutt etter en nydelig soloprestasjon.

Kun fem minutter senere fikk Monaco straffespark etter at midtstopper Kamil Glik gikk over ende i feltet, men spissveteranen Radamel Falcao misset fra ellevemeteren. Returen satte imidlertid colombianeren i mål til 2-2.

Etter 45 minutter måtte Baldé tusle i garderoben litt før sine lagkamerater. Han pådro seg da sitt andre gule kort på kort tid.

Med ti mann klarte likevel vertene å sette inn vinnerscoringen. Det skjedde da Rony Lopes ble den store helten etter 89 minutter. 22-åringen fikk ballen inne i Lyon-feltet og satte ballen i mål med venstrefoten.

Tabelltreer Monaco har nå 50 poeng, mens firer Lyon har 48. Paris Saint-Germain topper med sine 62 poeng, mens Marseille er på annenplass med 51.