Mann alvorlig skadd i slåsskamp på Jessheim

Ambulansepersonell kom først til leiligheten på Jessheim hvor en mann var bevisstløs etter et basketak. Mannen er nå på Ullevål sykehus. Foto: Vilhelm Stokstad / TT / NTB scanpix
Ambulansepersonell kom først til leiligheten på Jessheim hvor en mann var bevisstløs etter et basketak. Mannen er nå på Ullevål sykehus. Foto: Vilhelm Stokstad / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 30-årene ble alvorlig skadd i en slåsskamp på Jessheim i Akershus tirsdag kveld. En jevnaldrende mann er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk tirsdag klokken 21.50 melding om et basketak i en leilighet på Jessheim, hvor en person skulle være bevisstløs. Ambulansepersonell var først på stedet, og fornærmede var på vei til Ullevål sykehus da politiet ankom, skriver Romerikes Blad.

Like etter midnatt bekrefter politiet at en av mennene er alvorlig skadd.

– Men skadene skal ikke være livstruende, sier operasjonsleder Arild Bråten i Øst politidistrikt til NTB. Den skadde mannen skal ha fått slag mot hodet.

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade. En tredje person som var til stede i leiligheten, har status som vitne.

– Dette var nok bekjente, men utover det vet jeg ikke, sier Bråten.