Las Vegas-drapsmannens lapp hadde utregninger for å øke presisjonen

Etterforskerne står fortsatt uten motiv en uke etter massakren i Las Vegas. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix
Etterforskerne står fortsatt uten motiv en uke etter massakren i Las Vegas. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En lapp som ble funnet på hotellrommet til Las Vegas-drapsmannen Stephen Paddock, inneholdt utregninger for å øke nøyaktigheten på kulene han avfyrte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Utregningene var til hjelp for hvor Paddock skulle sikte for å drepe så mange som mulig, ifølge flere av politibetjentene som stormet inn på hotellet og fant Paddock død på Mandalay Bay hotell og kasino.

I et intervju med CBS-programmet «60 minutes» forteller flere av betjentene om det som møtte dem da de kom inn i hotellsuiten.

– Jeg kunne se at han hadde skrevet distansen, høyden han var på og hvor mye kulene ville falle på vei mot folkemengden, sa Dave Newton i Las Vegas-politiet.

Newton la til at å trenge seg inn på rommet og finne Paddocks kropp med en stor mengde våpen, var som tatt rett ut av en film:

– Det var uhyggelig.

Fra sin hotellsuite i 32. etasje avfyrte Paddock flere hundre skudd mot 21.000 konsertpublikummere 365 meter unna. 58 mennesker ble drept og 489 ble såret.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært