Svensson og Midtsjø videre i cupen

Jonas Svensson og AZ Alkmaar gikk videre i cupen tirsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø spilte til sammen 90 minutter da AZ Alkmaar tok seg videre i den nederlandske cupen med 3-2 borte mot Maastrich tirsdag.

Svensson startet som vanlig på høyreback for AZ, men i det 63. minutt ble han byttet ut med sin landsmann og tidligere RBK-lagkamerat. Midtsjø har tidligere bare fått helt korte innhopp etter overgangen til den nederlandske klubben.

AZ Alkmaar tok ledelsen tre ganger i Maastricht, og siste gang holdt ledelsen kampen ut. Pantelis Hatzidiakos scoret det første målet, Wout Weghorst de to siste.

Svensson var involvert i forspillet til 2-1-målet.

Waalwijk, som er bunnlag på nivå 2, sto for en overraskelse i tirsdagens kamper i 32-delsfinalen med 1-0-seier over toppserielaget Sparta Rotterdam.