Skullerud beklaget på vegne av eget lag

Erling Knudtzon scoret én gang da Lillestrøm slo Strømsgodset 2-0 i Eliteserien lørdag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Erling Knudtzon scoret én gang da Lillestrøm slo Strømsgodset 2-0 i Eliteserien lørdag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud var langt nede etter at laget hans leverte en svak forestilling i 0-2-tapet borte mot Lillestrøm i Eliteserien lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg beklager overfor alle som er glad i Strømsgodset. Det er uakseptabelt, sa en fryktelig skuffet Skullerud til Eurosport.

Da hadde han nettopp sett sitt lag gå av banen etter å ha spilt en meget svak bortekamp på Åråsen.

– Jeg synes vi kan være bekjent av 20 minutter. Det resterende er bare å beklage. Det jeg så etter det, er så langt fra det vi forventer, sa Skullerud etter en spesielt svak annenomgang.

– Jeg reagerer på innsatsen vår, særlig etter pause. Jeg er fryktelig skuffa.

Udoji-scoring

Sesongen hittil har vært alt annet enn god for laget fra Drammen.

På 15 kamper har Godset kun vunnet tre ganger, og mot Lillestrøm kom sesongens sjette tap. Det betyr 14.-plass med 15 poeng, ett poeng mer og én kamp mer spilt enn Tromsø på 15.-plass.

Mot LSK virket laget tomme for energi i store deler av kampen.

Chigozie Udoji ga vertene ledelsen etter å ha blitt spilt opp av Ifeanyi Mathew. Udoji, som fikk all verdens av tid, tok ballen ned på brystet og skjøt den i mål på volley uten at noen Strømsgodset-forsvarere maktet å komme oppi spissen.

Foruten et godt skudd fra Eirik Ulland Andersen like før 1-0-scoringen, var det ikke mange farligheter som kom fra Strømsgodset.

Like før pause doblet Lillestrøm til 2-0 da Mathew fyrte av et skudd som Espen Bugge Pettersen måtte gi retur på. Der ventet kaptein Erling Knudtzon og satte inn 2-0 på hodet.

Bytter uten effekt

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud gjorde grep allerede i pausen da han tok ut Kristoffer Tokstad til fordel for Pontus Engblom.

Gjestene var imidlertid ikke i nærheten av å få med seg poeng på Åråsen, og de var heldige som ikke kom under 0-3 etter 50 minutter da Knudtzon rundet Bugge Pettersen. Avslutningen endte i stolpen.

Resultatet gjør at Lillestrøm ligger på åttendeplass med 20 poeng.

Personvernpolicy