Meny

Ytterligere tre arrestasjoner etter London-angrepet

Tre menn ble arrestert onsdag i forbindelse med terrorangrepet i London i helgen. To menn ble arrestert på en gate i Ilford, øst i London, opplyste politiet. Her holder politiet vakt ved en gate i Ilford. Foto: Georgina Stubbs /PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn ble arrestert onsdag i forbindelse med terrorangrepet i London i helgen.

To menn ble arrestert på en gate i Ilford, øst i London, opplyste politiet.

En 27-åring ble arrestert og siktet for terrorhandlinger, mens den andre, en 33 år gammel mann, ble pågrepet og siktet for narkotikalovbrudd.

Den tredje mistenkte, en 29 år gammel mann, ble pågrepet i en bolig i samme område av London. Han ble også arrestert og mistenkt for å forberede terrorhandlinger.

Kriminalteknikere og etterforskere gjennomgår nå en bolig og en forretning i Ilford, den siste i en rekke slike undersøkelser siden angrepet.

Funnet død i Themsen

Lørdag ble tre angripere skutt ned av politiet da de stakk folk rundt seg i Borough Market etter først å ha meid ned fotgjengere med en varebil over London Bridge.

Åtte mennesker ble drept i angrepet, inkludert en franskmann som ble funnet død i Themsen tirsdag, og 48 er innlagt på sykehus.

Spesielt valgtiltak

De siste arrestasjonene kommer rett før det britiske valget torsdag, etter en valgkamp som er blitt preget av London-angrepet og selvmordsbomben i Manchester i forrige måned der 22 mennesker mistet livet.

Politiet sier at de har vurdert sikkerheten før selve valget, og har forberedt «et spesielt og svært fleksibelt tiltak» som kan settes i verk om det skulle trengs.

(©NTB)

Populært