Tusenvis mintes ofrene i Manchester

Tårene satt løst hos mange av dem som deltok på en stor minnemarkering i sentrum av Manchester tirsdag, dagen etter at minst 22 mennesker ble drept i terrorangrepet mot Manchester Arena. Foto: AP / NTB scanpix
Tårene satt løst hos mange av dem som deltok på en stor minnemarkering i sentrum av Manchester tirsdag, dagen etter at minst 22 mennesker ble drept i terrorangrepet mot Manchester Arena. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tusenvis av mennesker samlet seg tirsdag kveld til en minnemarkering for ofrene for terrorangrepet i Manchester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En selvmordsbomber detonerte mandag kveld en sprengladning ved Manchester Arena, der tenåringsidolet Ariana Grande akkurat var ferdig med sin konsert.

Mandag var tusenvis samlet for å minnes de 22 menneskene som mistet livet.

Plassen utenfor rådhuset i Manchester, Albert Square, var full av mennesker som ville vise sin respekt for de mange som ble drept og såret i selvmordsangrepet mandag kveld.

Mange av de frammøtte holdt opp plakater med tekster som «Ingen frykt her», «Vi sørger i dag, men vi er sterke», og logoen «I love MCR».

SISTE: Frigir navnet på terrorminstekt 22-åring

Manchesters ordfører Eddy Newman ledet minnemarkeringen, og startet med å takke nødetatene for innsatsen de gjorde mandag kveld, til stor applaus fra de mange frammøtte.

– Vi vil huske ofrene for alltid, og vi vil stå imot terroristene ved å arbeide sammen for å skape trygge, mangfoldige samfunn som er sterke sammen, sa Newman.

– Vi er mange, de er få, la han til.

Foto: Andy Rain / EPA
Foto: Andy Rain / EPA