Mann i 40-årene omkom i trafikkulykke på Rokke i Østfold

Illustrasjonsbilde av et ambulansehelikopter.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Illustrasjonsbilde av et ambulansehelikopter. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 40-årene kjørte i morgentimene lørdag av veien ved Rokke i Halden kommune. Ambulansehelikopter ble tilkalt, men mannen ble erklært død på stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Bilen har kjørt av veien og inn i et tre, opplyser operasjonsleder Terje Norang i Øst politidistrikt overfor NTB.

Operasjonslederen sier en mann i 40-årene fikk livstruende skader, og et ambulansehelikopter ble rekvirert. Den skadde ble erklært død på stedet av en lege fra luftambulansen.

Pårørende er så langt ikke varslet. Politiet opplyser at de har en formening om identiteten på avdøde.

Halden Arbeiderblad meldte først om ulykken, som fant sted ikke langt fra Rokke kirke i retning Sarpsborg, ifølge avisa.

Norang sier stedet er sperret, og politiet foretar tekniske undersøkelser.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært