Eksplosiver beslaglagt i politiaksjon på Senja

Bevæpnet politi i Troms fikk bistand fra Kripos og Oslos bombegruppe da de aksjonerte mot en bolig på Senja. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Bevæpnet politi i Troms fikk bistand fra Kripos og Oslos bombegruppe da de aksjonerte mot en bolig på Senja. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Troms beslagla eksplosiver og våpen da de bevæpnet og med bistand fra Kripos og bombegruppen i Oslo aksjonerte mot en bolig på Senja. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiaksjonen tirsdag kveld var rettet mot en bolig i Skrolsvik på Senja, skriver Folkebladet.

– Vi aksjonerte i Skrolsvik med bistand fra bombegruppen og Kripos. Jeg ønsker ikke å gå i detaljer, men det er gjort funn av ting som vi skal etterforske videre, sier fungerende lensmann Roger Magnussen i Finnsnes. Han bekrefter overfor Nordlys at de slo til mot adressen for å lete etter ulovlige våpen og eksplosiver, men ønsker ikke å si noe om hvorfor politiet var bevæpnet og hentet inn spesialisert bistand.

Mannen som bor på stedet er siktet, men ikke pågrepet. Ifølge VG skriver han selv på Facebook at det dreide seg om «noen kilo kjemikalier som skal brukes til nyttårsfeiring».