Svensk politi jakter gjerningspersoner

To personer er skutt og drept på en restaurant i Rinkeby nordvest Stockholm fredag kveld. Foto: Claudio Bresciani/TT / NTB scanpix
To personer er skutt og drept på en restaurant i Rinkeby nordvest Stockholm fredag kveld. Foto: Claudio Bresciani/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Stockholm (NTB-TT): To personer er skutt og drept ved en kafé i Rinkeby i Stockholm. Ifølge Svensk TV er de drepte to brødre i 20-årene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om skuddene nordvest i Stockholm like før klokka 22 fredag kveld. Utover natten jaktet store politistyrker på gjerningspersonene.

– En person er kjørt til sykehus og får behandling for mindre skader. Der er vi også, for å finne ut hvordan det hele henger sammen, sier politiets pressetalsperson Towe Hägg til nyhetsbyrået TT. Hun vil ikke bekrefte at det dreier seg om to brødre i 20-årene, som SVT melder.

– Det skal være butikker, restauranter og en kafé på stedet, sier Hägg.

Hennes kollega, Mats Eriksson, bekrefter at skytingen skjedde inne på kafeen. Ifølge Aftonbladets kilde ble ett av ofrene skutt i hodet. SVT opplyser at flere menn med maskingevær skal ha kommet inn på kafeen og skutt personene som satt ved et bord. To til tre gjerningsmenn i 20-25-årsalderen forlot åstedet i en hvit bil, oppgir samme kilde. De skal ha brukt både automatvåpen og pistol.

De døde er ennå ikke identifisert, opplyser politiet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden