Zuccarello-assist i ny Rangers-seier

Calgary (NTB): Den gode sesongstarten fortsetter for New York Rangers. Lørdag ble det 4-1-seier borte mot Calgary Flames.

Lagene hadde like mange skudd på mål – 20 hver – men det ga altså uendelig mye bedre uttelling for gjestene enn for vertene.

Michael Grabner var den første som fikk nettkjenning, da han satte inn 1-0 for Rangers seks og et halvt minutt ut i første periode. Snaut seks minutter senere var det Derek Stepan som avsluttet og la på til 2-0.

Halvveis ut i andre periode la Jimmy Vesey på ytterligere ett mål for gjestene og fem minutter etter ham sørget Pavel Butsjnevitsj for 4-0, med assist fra norske Mats Zuccarello, som fikk nesten 19 minutter på isen.

Midtveis i siste periode reduserte Micheal Ferland for Calgary, men nærmere kom ikke Flames denne gangen. (©NTB)