Reiselivet mener bunnen er nådd i Stavanger

Etter mer enn to år med kraftig nedtur, topper Stavanger lister over byer med størst økning i losjiinntekt i august. Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix
Etter mer enn to år med kraftig nedtur, topper Stavanger lister over byer med størst økning i losjiinntekt i august. Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Stavanger (NTB): Hotellbedriftene i Stavanger har hatt en kraftig opptur i august, og reiselivsorganisasjonen Region Stavanger sier optimismen er tilbake i regionen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er utrolig kjekt å se at optimismen er tilbake, og hotelldirektørene jeg snakker med sier at også høsten ser bedre ut enn i fjor. Det er et klart signal om at vi er på vei oppover igjen og at bunnen er passert, sier direktør Elisabeth Saupstad i Region Stavanger til Dagens Næringsliv.

Stavanger, med Sola, Sandnes og Jæren, har hatt en økning i losjiinntekt på 34,9 prosent fra august i fjor til samme måned i år, som er høyest i landet i oversikten fra Wiederstrøm Hotel Consulting, som har bearbeidet tallene fra Benchmarking Alliance.

Stavanger topper statistikken sammen med Bergen med inntekt per rom på over 1.000 kroner i august 2016.

Hotellstatistikken er over tretten norske storbyer og destinasjoner. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært