Clinton gjenopptar valgkampen torsdag

Hillary Clinton før hun måtte forlate søndagens minneseremoni i New York. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix
Hillary Clinton før hun måtte forlate søndagens minneseremoni i New York. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Washington (NTB-AFP): Hillary Clinton gjenopptar valgkampen på torsdag etter å ha tatt noen dagers pause for å hvile ut etter at hun pådro seg lungebetennelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi tar opp igjen valgkampen torsdag. Flere detaljer kommer senere, sier talsmann Nick Merrill i en uttalelse sent tirsdag. Han sier den demokratiske presidentkandidaten har benyttet tiden til å lese dokumenter og ta telefonsamtaler og at hun fikk med seg Barack Obamas tale i Philadelphia der han ga ubetinget støtte til sin tidligere utenriksminister.

Clinton ble fredag diagnostisert med lungebetennelse, men dette ble først kjent etter at hun følte seg dårlig og måtte forlate en minneseremoni i New York søndag. Både sykdommen og det at den ble holdt hemmelig har ført til fornyet debatt om Clintons – og motkandidat Donald Trumps – helse og førstnevntes holdning til åpenhet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært