To Zucca-assist for Europa

Mats Zuccarello bidro med to assist for det europeiske laget søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Mats Zuccarello bidro med to assist for det europeiske laget søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Montreal (NTB): Mats Zuccarello bidro med to assist, men det var ikke nok til å forhindre europeisk 4-7-tap mot Nord-Amerika i den nest siste treningskampen før World Cup starter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed har det blitt to strake europeiske tap mot det nordamerikanske laget som består av spillere som er 23 år eller yngre. Torsdag ble det 0-4-tap. Onsdag venter Sverige på motsatt banehalvdel i det som er den siste treningskampen før alvoret starter.

I søndagens kamp tok Nord-Amerika ledelsen 3-0 allerede etter sju spilte minutter. Etter første periode var ledelsen hele 5-1.

Europa reduserte tre ganger til 4-5, blant annet ved hjelp av to assist fra Zuccarello, men de klarte aldri å komme à jour. I stedet la Johnny Gaudreau på til 6-4 knapt ni minutter før slutt. Like før sluttsignalet la Dylan Larkin på til 7-4 i åpent mål.

World Cup-turneringen starter lørdag 17. september. Det europeiske laget er i gruppe med Canada, Tsjekkia og USA. Den andre gruppen består av Finland, Nord-Amerika (U23), Russland og Sverige. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært