Meny

Dahle tar over Trondheims-Ørn

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): Thomas Dahle tar over som trener for Trondheims-Ørn i kvinnenes eliteserie i fotball med umiddelbar virkning, melder Adresseavisen.

Dahle overtar etter Trond Nordsteien. Sistnevnte ba om å få slutte tre måneder før tida.

– Planen var at jeg skulle ha to jobber i høst, men jeg kjenner at det ikke er lurt. Etter at vi slo Sandviken i cupen spurte jeg om å få fratre. Jeg har følt jeg ikke har fått gjort en god nok jobb for spillergruppa, så jeg er takknemlig for at det løste seg, sier Trond Nordsteien, som i juni varslet at han hadde fått jobb i Kirkens Bymisjon, og dermed ville gi seg etter sesongen.

Dahle har trent Trondheims-Ørn også tidligere. Ha ga seg etter cupfinaletapet mot LSK Kvinner i 2014.

Thomas Dahle har sagt opp jobben sin på St. Olavs hospital og har skrevet under en fireårskontrakt. (©NTB)

Populært