Nærmere 30 sivile drept i luftangrep i Aleppo

Frivillige hjelpemannskaper bærer en såret mann bort fra ruinene av nok et luftangrep i al-Fardous i den opprørskontrollerte delen av Aleppo lørdag. Foto: Abdalrhman Ismail / Reuters / NTB scanpix
Frivillige hjelpemannskaper bærer en såret mann bort fra ruinene av nok et luftangrep i al-Fardous i den opprørskontrollerte delen av Aleppo lørdag. Foto: Abdalrhman Ismail / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Beirut (NTB-AFP): Minst 28 sivile, blant dem flere barn, ble drept i nye luftangrep i opprørskontrollerte deler av Aleppo lørdag, ifølge eksilgruppa SOHR.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Elleve sivile, inkludert fire barn, ble drept i et luftangrep etter midnatt i Bab al-Nasr-området i Aleppos gamleby. Sju andre, inkludert et spedbarn, ble drept i Fardous-området, opplyser den britisk-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Ti andre ble drept i andre opprørskontrollerte deler av den nordsyriske storbyen, opplyser SOHR.

– Minst 20 mennesker ligger fortsatt under ruinene, sier SOHR-sjef Rami Abdulrahman lørdag kveld.

Det statlige nyhetsbyrået SANA melder at en person ble drept og ni andre såret da opprørere bombarderte regjeringskontrollerte deler av den delte byen.

En AFP-korrespondent i Øst-Aleppo, der opprørerne holder til, rapporterer at tønnebomber ble sluppet i flere deler av byen lørdag. I tillegg ble et sykehus bombet, ifølge en lege i den opprørskontrollerte delen av Maadi. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus