Mann feilaktig identifisert som mistenkt i Dallas

Bilde fra Rosa Parks Plaza, nær området der skytingen fant sted i Dallas torsdag. Foto: Shannon Stapleton / Reuters / NTB scanpix
Bilde fra Rosa Parks Plaza, nær området der skytingen fant sted i Dallas torsdag. Foto: Shannon Stapleton / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dallas (NTB-AFP): Mannen som politiet etterlyste etter skytingen i Dallas, forteller at han ble overrasket over å bli identifisert som en av angriperne og at bildet av ham ble publisert på nettet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildet av Mark Hughes, kledd i kamuflasjeklær og bærende på et automatvåpen, ble publisert av politiet i Dallas med beskjeden «Dette er en av våre mistenkte. Hjelp oss å finne ham!».

Hughes deltok i demonstrasjonene mot politiets brutale opptreden mot svarte amerikanere. Han hadde etter våpenlovgivningen i Texas tillatelse til å bære våpen åpent.

– Jeg visste ikke engang at jeg var mistenkt, sier han til MSNBC, og legger til at de løp da de hørte skudd. Han fikk først vite at han var mistenkt da han fikk en telefon. Hughes meldte seg selv for politiet og ble løslatt etter avhør. Politiet har fjernet bildet av ham på Twitter. (©NTB)