Meny

Mann feilaktig identifisert som mistenkt i Dallas

Bilde fra Rosa Parks Plaza, nær området der skytingen fant sted i Dallas torsdag. Foto: Shannon Stapleton / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dallas (NTB-AFP): Mannen som politiet etterlyste etter skytingen i Dallas, forteller at han ble overrasket over å bli identifisert som en av angriperne og at bildet av ham ble publisert på nettet.

Bildet av Mark Hughes, kledd i kamuflasjeklær og bærende på et automatvåpen, ble publisert av politiet i Dallas med beskjeden «Dette er en av våre mistenkte. Hjelp oss å finne ham!».

Hughes deltok i demonstrasjonene mot politiets brutale opptreden mot svarte amerikanere. Han hadde etter våpenlovgivningen i Texas tillatelse til å bære våpen åpent.

– Jeg visste ikke engang at jeg var mistenkt, sier han til MSNBC, og legger til at de løp da de hørte skudd. Han fikk først vite at han var mistenkt da han fikk en telefon. Hughes meldte seg selv for politiet og ble løslatt etter avhør. Politiet har fjernet bildet av ham på Twitter. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus