Neuer: – Har aldri opplevd noe slikt

Manuel Neuer ble helten i en ellevill straffesparkkonkurranse med 18 skudd og sju bom. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters / NTB scanpix
Manuel Neuer ble helten i en ellevill straffesparkkonkurranse med 18 skudd og sju bom. Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bordeaux (NTB): Tysklands keeper Manuel Neuer så EM-nullen sprekke på et straffespark, men senere reddet han to straffer og hjalp sitt lag til semifinale.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg har aldri opplevd en slik straffesparkkonkurranse før. Den varte veldig lenge, og jeg vet ikke engang hvor mange straffespark det var. Jeg klarer ikke å skille skuddene fra hverandre, selv ikke de to jeg reddet, sa han.

– Uansett ville jeg ikke la Bonucci (som gjorde 1-1 i selve kampen) score en gang til.

Neuer reddet straffesparkene til Leonardo Bonucci og Matteo Darmian, mens Simone Zaza skjøt over og Graziano Pellè utenfor. Da gjorde det ikke noe at han også slapp inn fem straffespark.

– Jeg synes at vi alt i alt vant fortjent, sa Bayern München-keeperen som er klar for semifinale i Marseille torsdag.

– Når vi har kommet så langt, vil vi selvsagt også til Paris (finalen) også. Vi kommer til å gjøre alt for å greie det, sa han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus