Boateng beklaget straffesparket

Jérôme Boateng forårsaket straffespark i EM-semifinalen mot Italia, men hjalp Tyskland videre i en dramatisk straffesparkkonkurranse. Her er han i duell med Éder. Foto: Regis Duvignau, Reuters / NTB scanpix
Jérôme Boateng forårsaket straffespark i EM-semifinalen mot Italia, men hjalp Tyskland videre i en dramatisk straffesparkkonkurranse. Her er han i duell med Éder. Foto: Regis Duvignau, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bordeaux (NTB): Jérôme Boateng beklaget at han forårsaket straffesparket som slapp Italia inn i EM-kvartfinalen. Han scoret selv i den uforglemmelige straffekonkurransen som fulgte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi var det beste laget, men det var en tøff kamp. Straffesparket var dumt og unødvendig. Jeg trakk ikke armen til meg raskt nok, og jeg er lei for det, sa den tyske stopperkjempen.

– Straffesparkkonkurranse er som alltid et lotteri, men vi hadde Manu (Neuer) i mål, og det er selvsagt en stor fordel, sa Boateng.

Han har slitt med leggmuskelen tidligere i EM, og han kjente problemet igjen lørdag.

– Det strammet til i leggen igjen, men jeg vil ikke bekymre meg over semifinalen ennå, sa han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus