Politiet henlegger trolig mistenkelig dødsfall i Åsane

Levningene ble funnet av en turgåer i et lite brukt turterreng på Breistein i Åsane bydel i Bergen søndag 24. januar. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Levningene ble funnet av en turgåer i et lite brukt turterreng på Breistein i Åsane bydel i Bergen søndag 24. januar. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bergen (NTB): Politiet tror ikke det skjedde noe straffbart rundt dødsfallet til en 54 år gammel mann som ble funnet død i utendørs i Åsane i januar. Dermed går det mot henleggelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har fått beskjed om at det ikke vil komme flere rapporter vedrørende obduksjonen, så den foreløpige rapporten blir også den endelige, sier politiadvokat Elisabeth Bru til Bergens Tidende.

Ifølge rapporten kan verken dødsårsak eller dødstidspunkt fastslås, og det er ikke funnet noen merker som tyder på vold. Ifølge avisen mener politiet saken bør henlegges, men får ikke bekreftet Brus innstilling til statsadvokaten.

Levningene av savnede John Arve Breivik (54) ble funnet av en turgåer i et lite brukt turterreng på Breistein i Åsane bydel i Bergen, ikke langt fra Bjørgvin fengsel. Politiet gikk allerede dagen etter funnet ut med at de trodde personen kunne være Breivik, som ble meldt savnet i området i mars i fjor. (©NTB)