Meny

Leteaksjon etter MC-ulykke

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde (NTB): Politiet og flere andre leter etter en motorsyklist som har kjørt av veien i stor fart mellom Haukebø og Mardal i Møre og Romsdal. Kjøretøyet er funnet, men føreren er forsvunnet.

Politiet ble varslet om hendelsen av en bilfører som kom kjørende i motsatt retning som motorsyklisten. Da de nærmet seg hverandre skjente MC-føreren av veien og ut i terrenget. Politiet ble tilkalt og kom til stedet etter kort tid. Motorsykkelen ble fort funnet, men føreren er forsvunnet.

– Vi kan ikke utelukke at det er en skadd fører i terrenget, opplyser operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt, Leif Bergem-Ohr, til NTB.

Da føreren ikke ble funnet nær kjøretøyet, utvidet politiet søket og samarbeider nå med brannvesen, ambulanse, Redningsskøyte, Røde Kors og Norsk Folkehjelp.

Ulykkesstedet ligger omtrent 300 meter fra vannkanten. Beboere i området oppfordres til å sjekke hus, hytter, naust og uthus.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 3.31 søndag morgen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus