Sikkerhetsselskap glemte falsk bombe på Old Trafford etter øvelse

En falsk bombe skapte dramatikk på Old Trafford søndag ettermiddag. Nå viser det seg at den mistenkelige gjenstanden ble glemt igjen etter en sikkerhetsøvelse på stadion. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/NTB scanpix
En falsk bombe skapte dramatikk på Old Trafford søndag ettermiddag. Nå viser det seg at den mistenkelige gjenstanden ble glemt igjen etter en sikkerhetsøvelse på stadion. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester (NTB): Politiet i Greater Manchester bekrefter at den falske bomben som forårsaket dramatikk på Old Trafford søndag ettermiddag var en gjenglemt gjenstand som var en del av en sikkerhetsøvelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ryktene gikk i britiske medier, før det kom en uttalelse fra politiet i Greater Manchester og klubbdirektør i Manchester United, Ed Woodward.

– Etter dagens kontrollerte eksplosjon har vi funnet ut at gjenstanden var en treningsanordning som hadde blitt liggende ved en feiltakelse av et privat sikkerhetsselskap etter en øvelse med bombehunder, sier John O'Hare fra politiet i Greater Manchester ifølge Manchester Evening News . Uttalelsen ble senere lagt ut på nettstedet til Manchester United.

Den falske bomben ble funnet på et toalett i den nordvestlige kvadranten mellom Sir Alex Ferguson Stand og Stretford End.

O'Hare sier videre at det var riktig å evakuere stadion med den potensielle risikoen tatt i betraktning. Han takker også samarbeidsvillige supportere og sikkerhetspersonalet.

Klubbdirektør i Manchester United, Ed Woodward, sier klubben vil etterforske saken ytterligere. (©NTB)