Meny

Sikkerhetsselskap glemte falsk bombe på Old Trafford etter øvelse

En falsk bombe skapte dramatikk på Old Trafford søndag ettermiddag. Nå viser det seg at den mistenkelige gjenstanden ble glemt igjen etter en sikkerhetsøvelse på stadion. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester (NTB): Politiet i Greater Manchester bekrefter at den falske bomben som forårsaket dramatikk på Old Trafford søndag ettermiddag var en gjenglemt gjenstand som var en del av en sikkerhetsøvelse.

Ryktene gikk i britiske medier, før det kom en uttalelse fra politiet i Greater Manchester og klubbdirektør i Manchester United, Ed Woodward.

– Etter dagens kontrollerte eksplosjon har vi funnet ut at gjenstanden var en treningsanordning som hadde blitt liggende ved en feiltakelse av et privat sikkerhetsselskap etter en øvelse med bombehunder, sier John O'Hare fra politiet i Greater Manchester ifølge Manchester Evening News . Uttalelsen ble senere lagt ut på nettstedet til Manchester United.

Den falske bomben ble funnet på et toalett i den nordvestlige kvadranten mellom Sir Alex Ferguson Stand og Stretford End.

O'Hare sier videre at det var riktig å evakuere stadion med den potensielle risikoen tatt i betraktning. Han takker også samarbeidsvillige supportere og sikkerhetspersonalet.

Klubbdirektør i Manchester United, Ed Woodward, sier klubben vil etterforske saken ytterligere. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus