Meny

Åtte døde og 43 skadd i bussulykke i Texas

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Los Angeles (NTB-AFP): Åtte mennesker mistet livet og 43 ble skadd da en charterbuss gikk rundt på motorveien i Texas lørdag.

Bussen kjørte nær grensen til Mexico og var på vei til et kasino i byen Eagle Pass ifølge en uttalelse fra myndighetene i Webb County der ulykken skjedde.

Sju passasjerer døde på stedet mens en døde på sykehuset. I alt 44 ble sent til sykehus, blant dem passasjeren som mistet livet.

Bussen kom fra Rio Grande-dalen helt sør i staten da den rullet rundt. Nødetatene fikk melding om ulykken i 11.30-tiden lørdag formiddag. Flere av passasjerene lå klemt fast under bussen. Ulykken vil bli undersøkt av den nasjonale havarikommisjonen.

Ifølge NBC News regnet det da ulykken inntraff, men årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. Ulykken skjedde rundt 55 kilometer nord for Laredo. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus