Politimann pågrepet etter flere drap i USA

Politimannen Eulalio Sevilla Tordil er pågrepet og siktet for å ha drept to personer i Maryland i USA.
Foto: Reuters / NTB scanpix
Politimannen Eulalio Sevilla Tordil er pågrepet og siktet for å ha drept to personer i Maryland i USA. Foto: Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Washington (NTB-AFP-DPA): En 62 år gammel politimann er pågrepet og siktet for to skyteepisoder i en forstad til USAs hovedstad Washington, der to personer ble drept og to andre såret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Montgomery County opplyser via Twitter at de har pågrepet Eulalio Tordil, som jobbet i en politistyrke som beskytter amerikanske regjeringsbygninger. Politiet hadde jaktet på mannen etter at hans ekskone ble drept utenfor en skole i Beltsville, like i utkanten av hovedstadsområdet, torsdag.

Fredag morgen ble tre mennesker skutt, hvorav en mann døde, på en parkeringsplass ved et kjøpesenter i Bethesda i Maryland. Senere samme dag oppsto en ny skyteepisode ved en butikk i Aspen Hill, noen kilometer unna Bethesda. Der ble en kvinne drept.

Før Tordil ble pågrepet, uttalte politiet at de «ser på muligheten for at det er sammenheng mellom disse skyteepisodene, og at de er utført av samme person». Politimannen ble pågrepet på en parkeringsplass i Aspen Hill, like i nærheten av fredagens andre skyteepisode.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har ikke opplyst hvorvidt Tordil også er mistenkt for å ha vært involvert i drapet på ekskona hans. Hun har tidligere anklaget Tordil for mishandling, noe som førte til at han fikk rettslig påbud om å holde seg unna henne, skriver nyhetsbyrået DPA.

Politimannen vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag. (©NTB)