Tutta rett inn i seierskampen

Suzann Pettersen leverte en sterk runde i majorturneringen i California fredag. Foto: Kelvin Kuo, USA Today Sports / NTB scanpix
Suzann Pettersen leverte en sterk runde i majorturneringen i California fredag. Foto: Kelvin Kuo, USA Today Sports / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Rancho Mirage (NTB): Etter å havnet litt bakpå i den første runden av årets første majorturnering i golf, spilte Suzann Pettersen seg rett inn i seierskampen med en sterk runde fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med seks birdier og bare en bogey leverte den norske golfstjernen en av dagens beste runder. Dermed avanserte hun til delt 3.-plass i den jevne tetstriden, ett slag bak lederduoen Lexi Thompson og Ai Miyazato.

Pettersen var en av bare tre spillere som gikk 2. runde fem slag under par. Lee Bo-mee var den eneste som gjorde det skarpere fredag, med en 66-runde.

Tutta startet dagen på delt 24.-plass etter å ha spilt en 71-runde torsdag (ett slag under par). Fredag kom hun godt i gang med birdie på 2. hull. Det ble nye birdier på 5., 7., 9., 10. og 11. hull. Dagens eneste bogey fikk hun på 8. hull.

Dermed klatret hun hele 21 plasser.

Lexi Thompson takket bytte av putter for at hun er i delt ledelse halvveis. Hun greide fire birdier på de sju siste hullene, deriblant tre på rad fra 12. hull. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus