Meny

Huck tok tittelen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Halle (NTB-DPA): Marco Huck vant hovedkampen på boksestevnet der Cecilia Brækhus gjorde comeback. Den 31-årige tyskeren stoppet briten Ola Afolabi i en tittelkamp i Halle lørdag.

Et halvt år etter at han tapte sin WBO-tittel til Krzysztof Glowacki er Huck dermed igjen verdensmester i cruiservekt. Han erobret Afolabis tittel i IBO, det minst prestisjetunge forbundet.

– En ubeskrivelig følelse! Jeg fikk betalt for all treningen, sa serbiskfødte Huck etter å ha stoppet Afolabi i 11. runde.

Han tok sin 39. seier på 43 proffkamper, mens Afolabi måtte tåle sitt femte tap i den 30. proffkampen. Huck har vunnet tre av fire innbyrdes oppgjør, mens den fjerde kampen endte uavgjort.

Afolabi ble fra tidlig i kampen hemmet av en skade over øyet, og i 11. runde besluttet ringdommeren på råd fra stevnelegen å bryte kampen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus