En sjelden gladnyhet i medie-Norge:

ABC Nyheter søker vaktsjef snarest

Er dette arbeidsplassen for deg?
Er dette arbeidsplassen for deg? Foto: Tor Strand

Gjør det bedre selv, da vel!!!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ABC Nyheter jakter på en deskhai som har skjønt hvordan man driver leserne til å ville klikke på akkurat den saken. Våre saker.

Du må ha kunnskap og innsikt i nettpublisering og presentasjon av saker – fra artikkelformat til 1.side, teasere, Facebook og andre sosiale medier. Du vet hva som skal til for å bli lest både på desktop, mobil og brett. Etikken, journalistikken og jussen har du i fingertuppene og hjernebarken, selv om du er et netthode. Du gir deg aldri i jobben med å utvikle sakene og titlene slik at de blir enda bedre. Det koster deg ikke fem kalorier å gi beskjed om at noe er for dårlig. Og du er raus med ros når ting funker.

Vi har rundt 300 000 unike brukere på desktop og mobil i dag. Vi ønsker å beholde dem, men vi vil gjerne ha flere. Derfor må du også være iderik, kreativ, se og skjønne hva som skjer i journalistikken. Lydhør for hva som er på gang både nasjonalt og internasjonalt. Brenne for å ta i bruk nye virkemidler, nye fortellergrep. I tillegg til teksten må du skjønne verdien av video og infografikk. Samtidig må du være bredt orientert om politikk og samfunn slik at du kjenner igjen en nyhet når du ser den.

Selv om ABC Nyheter er herlig fritt for kjendispludder, liker vi og våre lesere gode historier og viktige nyheter. Du må være flink til å finne slike nyheter og historier, og glad i å fortelle dem videre.

Det er en selvfølge at du behersker redigerings- og publiseringsverktøyer for nett – som for eksempel Dr. Publish, Dr. Front, Photoshop.

En ting til; Du må være såkalt endringsvillig. I utgangspunktet blir du en av tre vaktsjefer i turnus fra 06 til 24. Inkludert deg er vi til sammen 16 faste redaksjonelle medarbeidere. Det betyr blant annet at vi stadig leter etter smartere måter å jobbe på, smartere måter å organisere oss på. Vi prøver og feiler og prøver og seirer. Turnuser blir endret. Arbeidsoppgaver stokkes om. Det er stadig nye prosjekter på gang.

Klarer du å overbevise oss om at du er den rette til denne krevende jobben, vil du få både lønn og mat og du blir omfattet av Telenors internasjonale forsikringsordninger for jobb, fritid og helse (Har du hørt om Hole-in-One-forsikring?)

Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte redaktør Tor Strand på mobil 90548980 – tor@abcnyheter.no eller desksjef Mats Løvstad på mobil 99022171 –mats@abcnyheter.no

Fungerende NJ-klubbleder i ABC Nyheter er Kathleen Buer – 4663 3177 - eller epost kb@abcnyheter.no

SØKNADSFRIST ER 11. MARS

Søknad med vedlegg sendes redaktør Tor Strand på epost: tor@abcnyheter.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus