Zuccarello og Rangers snudde kampen mot Wild

New York (NTB): New York Rangers slet kraftig tidlig i kampen mot Minnesota Wild, men hentet seg inn og vant 4-2. Mats Zuccarello noterte to assist.

Gjestene fra Minnesota satte inn to mål tidlig i første periode, først ved Ryan Carter (2.09) og så ved Matt Dumba (7.57).

Ledelsen holdt til pause, men etter det tok Rangers over styringen.

Ryan McDonagh satte pucken i mål 3 minutter og 15 sekunder ut i andre periode etter pasning fra Mats Zuccarello. J.T Miller sørget like etterpå for nok en scoring for hjemmelaget, slik at det sto uavgjort før den siste perioden.

I tredje periode fortsatte hjemmelaget med scoring ved Derick Brassard 5.46 ut i perioden. Til slutt punkterte Chris Kreider kampen etter 18 minutter etter pasning fra Mats Zuccarello.

New York-laget ligger fortsatt på andre plass i sin divisjon i NHLs østre avdeling. (©NTB)