Konduktør gikk til angrep på passasjer

Konduktøren konfronterte passasjer etter angivelig overfall.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 46 år gammel mann og en togkonduktør etterforskes av politiet etter at det brøt ut full slåsskamp på en togstasjon i Melbourne i Australia lørdag.

I en video lastet opp på Facebook kan man se hvordan konduktøren sparker og slår den 46-år gamle passasjeren.

Opptakene har de siste dagene fått stor oppmerksomhet i Australia og i internasjonale medier.

– Kom med trusler

Politiet i Melbourne sier i en uttalelse at de har startet en etterforskning av hendelsen og at 46-åringen foreløpig er siktet for å ha overfalt en kvinne på toget.

Til avisen Herald Sun forteller et øyenvitne at den 46 år gamle mannen kort tid før slåsskampen spyttet og fremsatte trusler mot konduktøren, etter at han konfronterte passasjeren med overfallsanklagene.

– Han fortalte konduktøren at han skulle bombe huset hans, sier vitnet som videre forteller at den utagerende passasjeren ønsket å få navnet på konduktøren.

– Stygg hendelse

Vitnet reagerer på at konduktøren ikke ble stanset da han gikk løs på passasjeren.

– Mannen var fornærmende og kom med trusler, men konduktøren tok saken i egne hender. Han fikk frem poenget etter de første slagene og det var ingen grunn til å fortsette, sier vitnet som sier han fryktet for de andre passasjerenes sikkerhet.

Konduktøren, som jobber for togselskapet V/Line, er suspendert fra sin stilling mens hendelsen etterforskes av politiet.

– Dette er utvilsomt en stygg hendelse som ingen ønsker å se, sier en talsmann for selskapet til det australske nettstedet News.

Personvernpolicy