Siv Jensen sier nei til 10.000 flyktninger

Frp-leder Siv Jensen slår fast at Fremskrittspartiet ikke vil ta imot 10.000 flyktninger fra Syria.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Samtidig pågår det en debatt om mottak av kvoteflyktninger til Norge. Er det virkelig det viktigste vi kan bidra med? Og kan virkelig norske kommuner bosette så mange? spurte partilederen, til applaus fra salen.

Partilederen sier Fremskrittspartiet sier nei til å ta imot 10.000 flyktninger og i stedet ja til å støtte flyktninger i nærområdene.

– Kostnaden for å bosette 1.000 flyktninger er beregnet til 1 milliard kroner over fem år. Det betyr at i stedet for å bosette en flyktning i Norge, kan vi hjelpe 14 flyktninger i leirer, sier Siv Jensen under sin tale til Frps landsmøte. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært