Meny

Leter etter to personer etter trippeldrap i Sverige

Politiets teknikere jobber på åstedet hvor tre personer ble funnet døde lørdag morgen. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet leter etter to personer som forsvant fra åstedet på en moped, men har foreløpig ingen mistenkte etter at tre personer ble skutt og drept i Uddevalla natt til lørdag.

De drepte er en kvinne og to menn fra Uddevalla, bekreftet politiets pressetalsmann Christer Fuxborg lørdag kveld. De drept ble skutt.

Flere tips er kommet fra personer som i løpet av natten hørte høylytt bråk, kraftige smell og lyden av en moped som kjørte i all hast fra stedet der de døde ble funnet. De skal ha blitt drept en gang mellom 01 og 01.30.

Det var en jogger som oppdaget den ene døde mannen like før klokka 7 lørdag morgen. Han satt i en bil på en parkeringsplass ved sykehuset. Da politiet kom til stedet, fant de to andre døde personer i tilknytning til bilen.

– Min kone hørte smell i 5-tiden i dag morges. Hun trodde at det var fyrverkeri, så hun gikk og la seg igjen, sier en mann som bor i området, til avisen.

Senere skal mannen ha sett ut da politi og ambulanse kom til stedet.

– En person lå i baksetet og de to andre lå på gata, sier han til avisen.

Les også: Politiet etterforsker trippeldrap i Uddevalla

Politiets pressetalsmann Christer Fuxborg opplyser at bilen ikke er registrert på noen av de døde. Politiet vet ikke hvor lenge de tre har vært døde.

Rundt 20 av sørgende venner og familie forsøkte lørdag formiddag å ta seg forbi politiets sperringer rundt åstedet.

Politiet måtte bruke batonger og hunder for å stoppe dem, ifølge nyhetsbyrået TTs reporter på stedet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært