Meny

Olaf Thommessen gikk på dagen

Olaf Thommessen har sluttet som Plan-sjef, med umiddelbar virkning. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er ikke lenger generalsekretær i Plan Norge.

– Det jeg kan si er at det er Olaf Thommessen selv som har sagt opp jobben i dag. Årsaken er uenighet om strategi om Plan fremover. Når man sier opp som generalsekretær i Plan er det med umiddelbar virkning. Vi vil komme tilbake til hvem som tar over når det er klart. Jeg ønsker ikke å kommentere dette noe mer, bekrefter styreleder i Plan Norge, Jan Erik Korssjøen til VG.

Thommessen ble ansatt som generalsekretær i Plan Norge i 2013. Det var Korssjøen som ansatte ham.

– Olaf Thommessen har et ekte og sterkt engasjement for de verdiene Plan står for og det arbeidet Plan gjør for barn og deres rettigheter. Vi tror han blir flink til å formidle dette verdisynet både innad og utad og at han vil være synlig og aktiv i samfunnsdebatten, sa Korssjøen til Plan.

Olaf Thommessen er tidligere nestleder i Venstre og var medlem av finanskomiteen på Stortinget.

Populært