Storhamars bussjåfør omkom før kamp

Storhamar-spillernes tur til bortekampen mot Lillehammer fikk et ulykkelig utfall. Lagets sjåfør fikk et illebefinnende, kjørte av veien og omkom, skriver VG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussen som fraktet spillerne til Lillehammer kjørte av veien rundt én kilometer fra Kristins Hall, der lagene skulle møtes til eliteseriekamp i ishockey.

Storhamars spillere og ledere opplevde episoden som dramatisk, men de var ikke kjent med at bussjåføren var død da de gikk den siste kilometeren opp til kamparenaen.

– Det var ekkelt og dramatisk da bussen forsvant oppover i skråningen utenfor veien. Alle spillerne har det bra. De kom seg raskt ut av bussen, sier Storhamar-leder Mathias Saxrud til VG.

Ingen av passasjerene ble skadd i utforkjøringen, og kampen mellom Lillehammer og Storhamar kunne starte som planlagt. Hamar-laget har fått på plass en ny buss som skal frakte det hjem søndag kveld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus